Sogn og Fjordane
Tradisjonsmat fra Sogn og Fjordane
I storslått natur har Sogn og Fjordanes rike matkultur utviklet seg mellom dype fjorder og høye fjell.
Her finner du oppskrifter på god tradisjonsmat fra Sogn og Fjordane. 
mat fra Sogn og Fjordane
 
-                                 
          
      Oppskrift Bringebær- og jordbærsyltetøyGodt syltetøy med både bringebær og jordbær. Tilbehør Lett 20minutter Tilbehør 
-                                 
          
      Oppskrift 
-                                 
          
      Oppskrift Hermetiske pærerBevar dei gode råvarene lenger med hermetisering. Tilbehør Middels 40minutter Tilbehør 
-                                 
          
      Oppskrift Hermetiske plommerBevar dei gode råvarene lenger med hermetisering. Tilbehør Middels 40minutter Tilbehør 
-                                 
          
      Oppskrift RussedessertGamal og god dessert etter oppskrift frå Kroken. Desserter Middels 30minutter Desserter 
-                                 
          
      Oppskrift 
Sogn og Fjordane Bygdekvinnelag
Lyst til å lære mer om tradisjonsmat fra Sogn og Fjordane? Bli med i Bygdekvinnelaget!
Bygdekvinnelagets visjon er å være en møteplass for aktive kvinner. Over 70 år som organisasjon med hjerte for matkultur og råvarer har satt spor. I dag er våre lokale bygdekvinnelag rundt om i landet blant bygdenes og landets viktigste formidlere og bevarere av norske mattradisjoner og sunn matglede.
Sogn og Fjordane Bygdekvinnelag har omlag 900 medlemmer i 41 lokallag.
