close
search
close

Logg inn


Glemt passord? Personvern

Registrer deg

Ved å registrere deg får du tilgang til dine favorittoppskrifter uavhengig av hvilken enhet du bruker


sauer på beite

Bruk av innhold, ansvar og debattregler

Bidra til at Norsk tradisjonsmat blir en god arena for matinteresserte.

Når du bruker norsktradisjonsmat.no og innholdet på siden godtar du vilkårene under.

Bruk av innhold

Innholdet på norsktradisjonsmat.no er underlagt opphavsrettsbeskyttelse.

Oppskrifter fra sidene våre kan brukes vederlagsfritt, men med henvisning til norsktradisjonsmat.no og lenke til oppskriften

Artikler under «Tradisjonsmatskolen» kan siteres, med henvisning til norsktradisjonsmat og lenke til artikkelen. Artiklene kan ikke gjengis i sin helhet uten avtale med Norges Bygdekvinnelag.

Det er ikke tillatt å kopiere eller bruke bilder og videoer fra norsktradisjonsmat.no uten tillatelse fra Norges Bygdekvinnelag.

Om du har spørsmål rundt bruk av bilder og annet innhold på norsktradisjonsmat.no – ta kontakt på post@norsktradisjonsmat.no.

Ansvarserklæring

Vi forsøker til enhver tid å holde innholdet på norsktradisjonsmat.no så oppdatert og korrekt som mulig. Det kan allikevel skje at informasjon på sidene er ufullstendig eller ikke oppdatert.

Enhver bruk av innholdet på norsktradisjonsmat.no skjer på eget ansvar. Norges Bygdekvinnelag, som eier av norsktradisjonsmat.no, påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skade av noen art som måtte oppstå som følge av bruk av innholdet.

Debattregler

Vi har et åpent kommentarfelt på norsktradisjonsmat.no. Her ønsker vi å ha en interessant og trivelig debatt, hvor du kan dele spørsmål, tanker og egen informasjon om tradisjonelle retter og mattradisjoner. Våre regler for kommentarfeltet er:

  • Vær saklig, høflig og bruk alminnelig folkeskikk.
  • Ikke gi ut personlige opplysninger om deg selv eller andre.
  • Ikke legg ut innhold som kan oppfattes som hets, mobbing, trakassering eller som er i strid med norsk lov. Du skal heller ikke oppfordre til lovstridige handlinger eller fremsette andre lovstridige utsagn.
  • Norges Bygdekvinnelag står fritt til å fjerne innlegg uten begrunnelse eller varsel.

Om oppskrifter og innhold på norsktradisjonsmat.no

norsktradisjonsmat.no drives av Norges Bygdekvinnelag, som er en frivillig organisasjon. Norges Bygdekvinnelag, våre fylkes- og lokallag og medlemmer, har jobbet for å fremme norsk matkultur i organisasjonens mer enn 70 år lange historie.

Oppskriftene på norsktradisjonsmat.no er i stor grad basert på innsendte bidrag fra enkeltmedlemmer og lokallag i organisasjonen. Enkelte oppskrifter er også hentet fra publiserte bøker og oppskriftssamlinger som er utgitt i regi av våre fylkes- og lokallag gjennom flere år. Kilde er oppgitt ved hver enkelt oppskrift. En oversikt over bøker utgitt i regi av, eller i samarbeid med, Norges Bygdekvinnelags fylkes- og lokallag finner du her (åpner i ny fane).

Som en frivillig og ideell organisasjon har vi begrenset kapasitet til å følge opp konkrete matfaglige og ernæringsmessige spørsmål og diskusjoner i kommentarfeltet vedrørende de enkelte oppskrifter. Vi forsøker å besvare alle spørsmål etter beste evne, men ber om forståelse for at det kan ta litt tid å få svar på henvendelser i kommentarfeltet.