close
search
close

Logg inn


Glemt passord?

Registrer deg

Ved å registrere deg får du tilgang til dine favorittoppskrifter uavhengig av hvilken enhet du bruker


Tradisjonsmatskolen

Tradisjonsmatskolen

Tradisjonsmatskolen er for deg som ønsker å lære mer om norsk tradisjonsmat. Her finner du artikler om norske mattradisjoner og videoer som viser tradisjonelle teknikker.

Artikler

Artikkel

Ville vekster

Hvilke vekster som du finner i naturen kan brukes i matlagingen, og hva kan de brukes til?

ølmugge i jern
Artikkel

Øl og norske bryggetradisjoner

Brygging - og drikking - av øl har lang historie i Norge. Lær mer om den her.

to unge mennesker spiser
Artikkel

Student? Lag norsk tradisjonsmat!

Våre beste tips til billig, sunn og enkel studentmat.

bilde av grøt i skål
Artikkel

Norske grøttradisjoner

Til hverdags og til fest – grauten har hatt en enorm betydning i det norske kostholdet til alle tider.

grøt i trebolle
Artikkel

Graut fra A til Å

Få retter kan matche grøtens betydning i det norske kostholdet. Variantene er mange - les mer om dem her.

syltetøy i glass med bær på bord
Artikkel

Konservering av frukt og bær

Alt du treng å vite om konservering av frukt og bær.