close
search
close

Logg inn


Glemt passord? Personvern

Registrer deg

Ved å registrere deg får du tilgang til dine favorittoppskrifter uavhengig av hvilken enhet du bruker


Tradisjonsmatskolen

Tradisjonsmatskolen

Tradisjonsmatskolen er for deg som ønsker å lære mer om norsk tradisjonsmat. Her finner du artikler om norske mattradisjoner og videoer som viser tradisjonelle teknikker.

Artikler

tre fastelavnsboller på plate
Artikkel

Fastetid og feitetirsdag

Selv om fasten i kirkelig regi har tatt slutt, lever matskikkene knyttet til fastetida i beste velgående selv i dag.

Artikkel

Oppskrifter og råd i krisetider

Oppskrifter, matlagingsmetoder og oppbevaringsmetoder fra andre verdenskrig.

Artikkel

Slakting og slaktearbeid

Slaktinga hadde en sentral rolle på gårdene før i tida. Her kan du lære mer om dette.

Artikkel

Norske juletradisjoner

Lær mer om gamle norske juletradisjoner.

Artikkel

Ville vekster

Hvilke vekster som du finner i naturen kan brukes i matlagingen, og hva kan de brukes til?

ølmugge i jern
Artikkel

Øl og norske bryggetradisjoner

Brygging - og drikking - av øl har lang historie i Norge. Lær mer om den her.