Vest-Agder
Tradisjonsmat fra Vest-Agder
Vest-Agders matkultur har variert med landskapet.
I de gode havnene langs kysten oppsto handelssteder som gjorde at fylket tidlig fikk impulser fra andre land og kulturer, og disse smeltet sammen med befolkningens egne skikker. I innlandsbygdene har de gamle mattradisjonene med basis i lokale ressurser i større grad fått stå upåvirket gjennom mange år. Her finner du oppskrifter på tradisjonsmat fra Vest-Agder.
mat fra Vest-Agder

Vest-Agder Bygdekvinnelag
Lyst til å lære mer om tradisjonsmat fra Vest-Agder? Bli med i Bygdekvinnelaget!
Bygdekvinnelagets visjon er å være en møteplass for aktive kvinner. Over 70 år som organisasjon med hjerte for matkultur og råvarer har satt spor. I dag er våre lokale bygdekvinnelag rundt om i landet blant bygdenes og landets viktigste formidlere og bevarere av norske mattradisjoner og sunn matglede.
Vest-Agder Bygdekvinnelag har om lag 400 medlemmer i 16 lokallag.