Fylke: Buskerud

Buskerud

Tradisjonsmat fra Buskerud

Buskerud, som har fått navn fra gården Biskupsruð i Modum, er et stort fylke som strekker seg fra fjord ved Hurumlandet til fjell ved Hemsedal og Hardangervidda. De naturgitte variasjonene i fylket gjenspeiles i mattradisjonene.
Her finner du tradisjonsrike oppskrifter fra Buskerud.

mat fra Buskerud

Buskerud Bygdekvinnelag

Lyst til å lære mer om tradisjonsmat fra Buskerud? Bli med i Bygdekvinnelaget!
Bygdekvinnelagets visjon er å være en møteplass for aktive kvinner. Over 70 år som organisasjon med hjerte for matkultur og råvarer har satt spor. I dag er våre lokale bygdekvinnelag rundt om i landet blant bygdenes og landets viktigste formidlere og bevarere av norske mattradisjoner og sunn matglede.
Buskerud Bygdekvinnelag har omlag 900 medlemmer i 41 lokallag.

xGå til fylkeslag