Røkt svinekam:
Krydre svinekammen med pepper og legg den i en stekeform. Legg på litt smør og hell på vann.
Stek svinekammen på 125 grader til steketermometeret viser 78 grader. Det vil ta rundt to til tre timer, avhengig av størrelsen på kammen.
Etter at du har tatt svinekammen ut av ovnen, la den hvile i rundt 15 minutter før du skjærer i den.
Sennepssaus:
Ha smør i en kjele og smelt. Tilsett mel og rør til en glatt deig. Tilsett litt og litt melk under omrøring, til sausen er jevn og fin. Smak til med sennep og krydder.
La den smør koke noen minutter.
Ønskes mer fylde tilsett litt kremfløte eller creme fraiche.
Tips
Server gjerne med kokte poteter, potetgrateng eller stuede poteter ved siden av.
Sommerkål er nydelig ved siden av, kålstuing, salat eller stekte rotgrønnsaker.
Tilsett noe av sjy krafta i sennepssausen og du vil få litt mer smak i sausen.