close
search
close

Logg inn


Glemt passord? Personvern

Registrer deg

Ved å registrere deg får du tilgang til dine favorittoppskrifter uavhengig av hvilken enhet du bruker


Elghakk

Enkel og god middagsrett.

  • local_offer Middagsretter
  • local_dining Lett
  • timer 30 minutter
  • location_on Troms
  • favorite_border
    Lagre som favoritt

Ingredienser

  • 500 g elgkjøtt
  • 12 stk løk
  • 6 stk potet
  • 5 dl vann

Fremgangsmåte

  1. Kok kjøttet i vannet. Skrell og skjær potet i terninger, hakk løken og ha alt i gryta sammen med kjøttet.Tilsett salt og krydder etter smak. Kok til poteten er mør.

Tyttebærsyltetøy og hjemmebakt flatbrød serveres til.


place
Troms

Rettens opphav

Denne oppskrifta er sendt inn av Helen Foshaug i Målselv Bygdekvinnelag. Hun skriver:
"Det er mange varianter på Hakk, dette er basisoppskrifta på det vi fikk i vårt hushold. Kanskje man har ei gulrot og evt andre grønnsaker man liker oppi gryta også."