- Pisk krem av fløten og bland inn majonesen.
- Del frukt og grønt i små biter og bland det hele sammen.
- Grovhakk valnøttene. Bland noe i salaten, og strø noe over til slutt.
![waldorfsalat i bolle](https://admin.norsktradisjonsmat.no/wp-content/uploads/2017/03/shutterstock_59532247-Waldorfsalat-1160x655.jpg)
Waldorfsalat
Godt følge til ulike kjøttretter.
local_offer Tilbehørlocal_dining Letttimer 20 minutterlocation_on Oslo og Akershus-
favorite_border
Ingredienser
- 1 stk pose majones
- 3 dl kremfløte
- 3 stk bananer
- 3 stk grønne epler
- 1 stk pakke blå druer
- 4 stk stenger stangselleri
- 2 stk bokser ananas
- 1 stk boks valnøtter
Fremgangsmåte
Rettens opphav
Selv om Waldorfsalat har sitt opphav i New York, har salaten også blitt brukt i Norge i generasjoner.
Denne oppskriften ble sendt inn av Tone Glemmestad til Norges Bygdekvinnelags oppskriftstafett i 2012.