close
search
close

Logg inn


Glemt passord? Personvern

Registrer deg

Ved å registrere deg får du tilgang til dine favorittoppskrifter uavhengig av hvilken enhet du bruker


waldorfsalat i bolle

Waldorfsalat

Godt følge til ulike kjøttretter.

  • local_offer Tilbehør
  • local_dining Lett
  • timer 20 minutter
  • location_on Oslo og Akershus
  • favorite_border
    Lagre som favoritt

Ingredienser

  • 1 stk pose majones
  • 3 dl kremfløte
  • 3 stk bananer
  • 3 stk grønne epler
  • 1 stk pakke blå druer
  • 4 stk stenger stangselleri
  • 2 stk bokser ananas
  • 1 stk boks valnøtter

Fremgangsmåte

  1. Pisk krem av fløten og bland inn majonesen.
  2. Del frukt og grønt i små biter og bland det hele sammen.
  3. Grovhakk valnøttene. Bland noe i salaten, og strø noe over til slutt.

place
Oslo og Akershus

Rettens opphav

Selv om Waldorfsalat har sitt opphav i New York, har salaten også blitt brukt i Norge i generasjoner.
Denne oppskriften ble sendt inn av Tone Glemmestad til Norges Bygdekvinnelags oppskriftstafett i 2012.