Denne porsjonen gir omlag 50-60 ferdige småkaker. Merk at deigen skal stå kaldt over natten.
Lag deigen:
Rør margarin (eller smør om man foretrekker det) og sukker hvitt.
Bakepulver og natron røres ut i varm kaffe. Bruk gjerne litermål, det bruser og skummer veldig.
Ha i alle de tørre ingrediensene og elt deigen godt. Sett deigen kaldt over natten.
Utbaking:
Rull deigen til en tykk pølse, omlag 2-3 cm i diameter. Skjær pølsa i skiver på omlag 1 cm.
Deigen er veldig klissete og litt ugrei å jobbe med, men prøv å bruke så lite mel som mulig ved baking, da blir resultatet best.
Sett skivene på stekeplate med litt avstand, kakene siger litt ut ved steking.
Stekes midt i ovnen på 175-180 grader ca. 8-10 minutter, eller til de har fått en anelse farge og skorpe på undersiden.
Bak gjerne disse kakene i god tid før de skal brukes! Smaken kommer enda bedre fram etter ei uke eller to i boks.