- Rør smør og sukker hvitt. Tilsett eggene.
- Smelt sjokoladen med litt av melken og bland i resten; melk, romessens, hvetemel og bakepulver vekselvis.
- Ha røren i en kakeform. Sett kakeformen på rist nederst i ovnen og stek den ved 190°C i cirka 45 minutter.
Sjokoladefyll:
- 50 gram sjokolade
- 2 ss kaffe
- 50 gram smør/margarin
- 300 gram melis
- 1 egg
- 10-12 dråper romessens
- Smelt sjokoladen i kaffen i en kjele og bland inn smøret. Tas delvis av varmen og bland inn melis. Rør godt.
- Avkjøl litt og tilsett egget lett sammenpisket.
Montering:
Når kaken er avkjølt kan du dele den i 2 eller 3 lag og ha sjokoladefyllet i og rundt kaken.
(Bruk mørk eller lys sjokolade i kaken – alt etter hva du foretrekker)