close
search
close

Logg inn


Glemt passord? Personvern

Registrer deg

Ved å registrere deg får du tilgang til dine favorittoppskrifter uavhengig av hvilken enhet du bruker


spinatsuppe med egg i skål

Spinatsuppe

God og smakfull spinatsuppe med egg.

  • local_offer Middagsretter
  • local_dining Lett
  • timer 20 minutter
  • location_on Hedmark
  • favorite_border
    Lagre som favoritt

Ingredienser

  • 1 ss smør
  • 1 ss hvetemel
  • 412 dl vann
  • 2 stk buljongterninger
  • 12 dl fløte
  • 200 g frossen spinat
  • 1 stk egg

Fremgangsmåte

  1. Smelt smør i en kjele og fres løken. Ha oppi hvetemel og vann med buljongteningene, kok i 5 minutter.
  2. Ha spinat i suppa og tilsett fløte. Kjør det kort med stavmikser eller i en food processor.
  3. Kok eggene i 9-10 minutter, skrell og del.

 


place
Hedmark

Rettens opphav

Denne oppskrifta er fra Øvre Folldal Bygdekvinnelag, og ble sendt inn til Norges Bygdekvinnelags oppskriftstafett i 2012.