- Varm melken til 37 grader. Løs opp gjæren i melken og tilsett smeltet, avkjølt smør. Tilsett sukker og kardemomme, sikt i melet og arbeid til passe deig.
- La deigen heve til nesten dobbel størrelse.
- Varm opp egg, sukker, potetmel og melk under omrøring til krem begynner å tykne. Pass på at den ikke koker. Avkjøl kremen.
- Del deigen i 15 emner. Trill ut til boller, og sett på bakepapir stekeplate.
- Trykk ned bollene og lag en fordypning i hver bolle. Ha i en teskje eggekrem og sett dem til etterheving i cirka 30 minutter.
- Varm ovnen til 225 grader.
- Stek skolebrødene i 10-15 minutter. Avkjøl på rist.
Smør de avkjølte skolebrødene med melisglasur og dypp dem i en skål med kokosmasse.
1 porsjon gir cirka 15 skolebrød.