- Forvarm ovnen til 200 grader.
- Pisk egg og sukker til eggedosis. Bland hvetemel og bakepulver og sikt dette forsiktig inn i røren.
- Kle en langpanne med bakepapir. Bre røren utover med en slikkepott.
- Stek på midterste rille i cirka 8 minutter til kaken er gyllen.
- Mens kaken steker kan du piske krem av fløten med ørlite sukker og rense og skjære opp jordbær.
- Legg fram et bakepapir eller kjøkkenhåndkle strødd med sukker. Hvelv den stekte kaken over på bakepapiret, og fjern papiret som kaken ble stekt på. Avkjøl kaken helt under et kjøkkenhåndkle.
- Smør krem over hele kaken og strø på jordbærskivene. Rull kaken sammen. Bruk papiret som hjelp, og sørg for å rulle tett sammen – særlig i starten.
- Overfør kaken til et fat og la den ligge med skjøten ned.
Et melisdryss og noen skiver jordbær gjør seg fint til pynt.