close
search
close

Logg inn


Glemt passord? Personvern

Registrer deg

Ved å registrere deg får du tilgang til dine favorittoppskrifter uavhengig av hvilken enhet du bruker


rødbetsalat i bolle

Rødbetsalat

Fargerik, næringsrik og kjempegod!

  • local_offer Tilbehør
  • local_dining Lett
  • timer 15 minutter
  • location_on Oslo og Akershus
  • favorite_border
    Lagre som favoritt

Ingredienser

  • 1 stk glass pariser-rødbeter
  • 4 stk kokte poteter
  • 2 stk epler
  • 1 stk boks rømme
  • 1 stk pakke majones

Fremgangsmåte

  1. Skjær rødbeter, poteter og epler i små biter.
  2. Lag dressing av rømme og majones og bland alt godt sammen.

1 porsjon rødbetsalat holder til cirka 10 personer (på koldtbord eller lignende).


place
Oslo og Akershus

Rettens opphav

Beter har vært dyrket i Norge i lang tid. I dag er vi omtrent selvforsynt på rødbeter i Norge.
Denne oppskriften ble sendt inn av Ski Bygdekvinnelag til Norges Bygdekvinnelags oppskriftstafett i 2012.