Roastbiffen gnis inn med salt og pepper og stekes i ovnen.
Stekes til kjernetemperaturen er 54 grader. Kjøttet bør være litt rosa inni.
Drysses med reven pepperrot før servering, skjæres i fine skiver.
Tilbehør til roastbiff
- Stekt løk
Skjær fire til seks store løk i skiver og stek lenge i jernpanne med nok meierismør til løken blir gyllen. Hvis du ikke har tålmodighet til å steke løken i stekepannen, går det fint å steke i breddepannen på ca. 180 grader. Det er lurt å vende løken av og til. Settes kaldt og varmes før servering.
- Stekt sopp
Bruk selvplukket sopp om mulig. Stekes i meierismør. Settes kaldt og varmes før servering.
- Pepperrotsaus
Ca. 200 gr. Mills majones blandes med 2,5 dl. pisket kremfløte. Tilsett nok reven pepperrot for å få en velsmakende saus. Settes kaldt.