close
search
close

Logg inn


Glemt passord? Personvern

Registrer deg

Ved å registrere deg får du tilgang til dine favorittoppskrifter uavhengig av hvilken enhet du bruker


Ripsdessert

Dessert som ble brukt om høsten når ripsbuskene bugnet av bær

  • local_offer Desserter
  • local_dining Lett
  • timer 15 minutter
  • location_on Møre og Romsdal
  • favorite_border
    Lagre som favoritt

Ingredienser

  • 1 l rips
  • 20 cl sukker

Fremgangsmåte

  1. Plukk rips uten stilken. Rør lett med sukker.

Spis med vaniljesaus. Rips med sukker kan også enkelt fryses, slik at man har enkle desserter utover vinteren.


place
Møre og Romsdal

Rettens opphav

Denne oppskrifta er sendt inn av Solveig Brøste Sletta i Grytten Bygdekvinnelag. Hun skriver:
Denne desserten ble brukt mye i alle hus tidligere. Da laget man vaniljesausen fra bunnen av med egg og melk, nå er det gode sauser å få kjøpt.