- Pisk fløten halvveis til krem, bland inn majones og ketchup, smak til med worcestersaus og sitron, pluss litt salt og pepper. Sausen skal være midt imellom flytende og halvstiv.
- Riv opp salaten og ha den i fine glass, ha oppi reker, hold igjen noen til pynt oppå. Hell over sausen. Rull toppene på aspargesen i paprikapulver (klassisk!) og pynt med dem, de ekstra rekene og dill.

Rekecocktail
God forrett.
local_offer Middagsretterlocal_dining Letttimer 20 minutterlocation_on Østfold-
favorite_border
Ingredienser
- 400 g pillede reker
- 1⁄2 dl majones
- 1⁄2 dl fløte
- 1⁄2 dl ketchup
- 1 ss worcestershire-saus
- 1 ts sitronsaft
- 0 ukjent isbergsalat
- 0 ukjent hvit asparges fra glass
- 0 ukjent salt og pepper
- 0 ukjent dill
- 0 ukjent paprikapulver til pynt
Fremgangsmåte
Rettens opphav
Denne oppskriften er sendt inn av Irene Grimsby i Øvre Hobøl Bygdekvinnelag.