Rekecocktail

bestikk og tallerken på duk

Rekecocktail

God forrett.

Middagsretter

Lett

20minutter

Østfold

Lagre som favoritt

Ingredienser

  • 400 g pillede reker
  • 0.5 dl majones
  • 0.5 dl fløte
  • 0.5 dl ketchup
  • 1 ss worcestershire-saus
  • 1 ts sitronsaft
  • 0 ukjent isbergsalat
  • 0 ukjent hvit asparges fra glass
  • 0 ukjent salt og pepper
  • 0 ukjent dill
  • 0 ukjent paprikapulver til pynt

Fremgangsmåte

  1. Pisk fløten halvveis til krem, bland inn majones og ketchup, smak til med worcestersaus og sitron, pluss litt salt og pepper. Sausen skal være midt imellom flytende og halvstiv.
  2. Riv opp salaten og ha den i fine glass, ha oppi reker, hold igjen noen til pynt oppå. Hell over sausen. Rull toppene på aspargesen i paprikapulver (klassisk!) og pynt med dem, de ekstra rekene og dill.

Rettens opphav

Denne oppskriften er sendt inn av Irene Grimsby i Øvre Hobøl Bygdekvinnelag.