close
search
close

Logg inn


Glemt passord? Personvern

Registrer deg

Ved å registrere deg får du tilgang til dine favorittoppskrifter uavhengig av hvilken enhet du bruker


camera_alt FOTO: Borghild Strekerud

Rekecocktail

God forrett.

  • local_offer Middagsretter
  • local_dining Lett
  • timer 20 minutter
  • location_on Østfold
  • favorite_border
    Lagre som favoritt

Ingredienser

  • 400 g pillede reker
  • 12 dl majones
  • 12 dl fløte
  • 12 dl ketchup
  • 1 ss worcestershire-saus
  • 1 ts sitronsaft
  • 0 ukjent isbergsalat
  • 0 ukjent hvit asparges fra glass
  • 0 ukjent salt og pepper
  • 0 ukjent dill
  • 0 ukjent paprikapulver til pynt

Fremgangsmåte

  1. Pisk fløten halvveis til krem, bland inn majones og ketchup, smak til med worcestersaus og sitron, pluss litt salt og pepper. Sausen skal være midt imellom flytende og halvstiv.
  2. Riv opp salaten og ha den i fine glass, ha oppi reker, hold igjen noen til pynt oppå. Hell over sausen. Rull toppene på aspargesen i paprikapulver (klassisk!) og pynt med dem, de ekstra rekene og dill.

place
Østfold

Rettens opphav

Denne oppskriften er sendt inn av Irene Grimsby i Øvre Hobøl Bygdekvinnelag.