close
search
close

Logg inn


Glemt passord? Personvern

Registrer deg

Ved å registrere deg får du tilgang til dine favorittoppskrifter uavhengig av hvilken enhet du bruker


potetsalat i skål

Potetsalat

Klassisk tilbehør til grillmat, spekemat eller til koldtbordet.

  • local_offer Tilbehør
  • local_dining Lett
  • timer 1 døgn
  • location_on Oslo og Akershus
  • favorite_border
    Lagre som favoritt

Ingredienser

  • 1 kg kokte, avkjølte poteter
  • 112 dl pariseragurker
  • 2 stk epler
  • 1 stk boks rømme
  • 1 dl yoghurt naturell
  • 2 stk pakker lettmajones
  • 2 ts fløte
  • 2 ss agurklake eller sitronsaft
  • 1 ss gressløk
  • 1 ss kruspersille

Fremgangsmåte

  1. Skjær potetene, agurker og epler i biter.
  2. Bland rømme, yoghurt og majones til en saus, og bland alt sammen.
  3. La potetsalaten stå kaldt til neste dag, og bland inn fløte, agurklake eller sitronsaft og urtene før servering.

Tips

Potetsalaten kan lages og serveres samme dag, men smakene blir best når de får satt seg litt.


place
Oslo og Akershus

Rettens opphav

Denne oppskriften ble sendt inn av Torhild Solem til Norges Bygdekvinnelags oppskriftstafett i 2012.