close
search
close

Logg inn


Glemt passord? Personvern

Registrer deg

Ved å registrere deg får du tilgang til dine favorittoppskrifter uavhengig av hvilken enhet du bruker


piksrudkaker i kakeboks

Pleskner

Lette kaker til alle anledninger.

  • local_offer Kaker
  • local_dining Lett
  • timer 45 minutter
  • location_on Oslo og Akershus
  • favorite_border
    Lagre som favoritt

Ingredienser

  • 4 stk egg
  • 200 g sukker
  • 170 g hvetemel

Fremgangsmåte

  1. Pisk stiv eggedosis av egg og sukker. Sikt inn hvetemelet, og rør til en jevn masse.
  2. Settes på plate med teskje. Husk god avstand, da kakene flyte ut. Sett gjerne en rosin midt i kaken før steking. Stekes ved 180 grader i 8-10 min til de er gyldne.

Avkjøles på rist, og oppbevares i tett boks


place
Oslo og Akershus

Rettens opphav

Denne oppskriften er sendt inn av Helen Østbye i Lørenskog Bygdekvinnelag. Hun skriver at dette er småkaker som kan brukes til både jul og i hverdagen.