close
search
close

Logg inn


Glemt passord? Personvern

Registrer deg

Ved å registrere deg får du tilgang til dine favorittoppskrifter uavhengig av hvilken enhet du bruker


løvetannpesto
camera_alt FOTO: Anne Drugli

Løvetann-pesto

Næringsrik og god rett av ugress.

løvetann
Pesto
Ville vekster
  • local_offer Tilbehør
  • local_dining Lett
  • timer 20 minutter
  • location_on Buskerud
  • favorite_border
    Lagre som favoritt

Ingredienser

  • 2 stk fulle never løvetannblader
  • 1 stk fedd hvitløk
  • 3 ss pinjekjerner
  • 1 dl olivenolje
  • 12 ts salt
  • 4 ss parmesan

Fremgangsmåte

Ha alle ingrediensene unntatt olivenolje og parmesan i en kjøkkenmaskin å lag en paste.

Tilsett olivenolje i blandingen.

Rør tilslutt inn parmesan.

Oppbevares i kjøleskap, kan også fryses.


place
Buskerud

Rettens opphav