close
search
close

Logg inn


Glemt passord? Personvern

Registrer deg

Ved å registrere deg får du tilgang til dine favorittoppskrifter uavhengig av hvilken enhet du bruker


Krumvelling / kleppsuppe

Rett som består av melk med melboller i.

Glutenfri
  • local_offer Grøt
  • local_dining Middels
  • timer 30 minutter
  • location_on Møre og Romsdal
  • favorite_border
    Lagre som favoritt

Ingredienser

  • 1 stk egg
  • 5 cl melk
  • 1 ss sukker
  • 25 cl glutenfritt mel (Semper)
  • 1 l helmelk

Fremgangsmåte

  1. Rør sammen egg, sukker, melk og mel i en bolle.
  2. Kok opp 1 liter melk. Legg i krummene (deigen) med to teskjeer. Kok ca 10 minutter.

Spises med sukker og kanel på.


place
Møre og Romsdal

Rettens opphav

Denne oppskrifta er sendt inn av Solveig Brøste Sletta i Grytten Bygdekvinnelag. Hun skriver at dette var en rett som de brukte mye som kveldsmat heime på 1960-tallet.