Visp egg og sukker godt sammen. Tilsett resten av ingrediensene og bland alt godt sammen.
La røra stå kjølig i minst en time, eller gjerne over natta.
Bruk to spiseskjeer for å sette topper på stekebrett med bakepapir.Stekes på ca 200 grader i 10-15 minutter, til kakene er gyldne.
Det finnes mange ulike oppskrifter på kneppkaker, og lignende kaker dukker opp i både trykte kokebøker og personlige, håndskrevne oppskriftssamlinger.
Dette er en side i kokeboka Husholdningsbog for By og Land av Marie Blom, utgitt første gang i 1890:
![](https://admin.norsktradisjonsmat.no/wp-content/uploads/2018/12/knepp32-486x600.png)
Bestemor til innsender av denne oppskrifta hadde ei personlig oppskriftssamling, og her er hennes håndskrevne oppskrift på kneppkaker:
![](https://admin.norsktradisjonsmat.no/wp-content/uploads/2018/12/knepppkaker-mormor-335x600.jpg)