- Lag aspikgeelen etter anvisning på pakken.
- Fyll et lag med aspik i en form så det dekker bunnen. Sett formen kaldt til geleen stivner.
- Skrell og del eggene i skiver. Del fiskepuddingen opp i terninger.
- Legg egg, fiskepudding, eventuelt skalldyr, erter og asparges i et pent mønster. Hell over aspik, og sett kaldt. Gjenta prosessen i flere lag, slik at fyllet blir jevnt fordelt i kabareten. Fortsett til formen er full og ingrediensene er brukt opp.
- Sett kabareten kaldt til neste dagen.
Saus:
- Pisk kremfløten og rør denne sammen med majonesen. Finhakk og tilsett resten av ingrediensene og smak til med salt, pepper og sitronsaft.
Server kabareten sammen sausen, godt brød og smør.
Tips
For å få kabareten ut av formen kan du dyppe den forsiktig i varmt vann i oppvaskkummen i noen sekunder. Pass på at du ikke får vann ned i formen. Det varme vannet smelter gelatinen litt, slik at kabareten blir enklere å få ut av formen.