close
search
close

Logg inn


Glemt passord? Personvern

Registrer deg

Ved å registrere deg får du tilgang til dine favorittoppskrifter uavhengig av hvilken enhet du bruker


medisterkaker i stekepanne

Hjemmelaget medisterfarse

Medisterfarse som kan brukes til både medisterkaker og -pølser.

  • local_offer Middagsretter
  • local_dining Middels
  • timer 60 minutter
  • location_on Hedmark
  • favorite_border
    Lagre som favoritt

Ingredienser

  • 700 g svinekjøtt
  • 300 g småflesk
  • 1 ts salt
  • 12 ts malt sort pepper
  • 12 ts malt ingefær
  • 12 ts malt muskatnøtt
  • 70 g potetmel
  • 6 dl kald melk

Fremgangsmåte

  1. Mal kjøtt og flesk med salt to ganger. Kjør det deretter i foodprosessor til farsen blir seig.
  2. Spe med 2/3 av den iskalde melken. Tilsett potetmel og krydder og deretter resten av melken.
  3. Stek en prøvekake og juster smak og konsistens med krydder eller potetmel ved behov.

place
Hedmark

Rettens opphav

Denne oppskriften ble sendt inn av Østre Grue Bygdekvinnelag til Norges Bygdekvinnelags oppskriftstafett i 2012.