close
search
close

Logg inn


Glemt passord? Personvern

Registrer deg

Ved å registrere deg får du tilgang til dine favorittoppskrifter uavhengig av hvilken enhet du bruker


Grynsodd

Tradisjonsrik oppskrift fra Hobøl.

  • local_offer Middagsretter
  • local_dining Lett
  • timer 1 døgn
  • location_on Østfold
  • favorite_border
    Lagre som favoritt

Ingredienser

  • 50 g hele byggryn
  • 112 l vann
  • 150 g gulrøtter
  • 200 g kålrot
  • 100 g purre
  • 200 g poteter
  • 1 ss hakket persille

Fremgangsmåte

  1. Skyll grynene i vann og sett dem i bløt natten over i halvparten av vannet.
  2. Sett dem til koking neste dag. Når grynene er nesten kokt tilsettes grønnsakene som er renset og skåret smått opp. La alt koke til det er ferdig. Smak til med salt og pepper.

Dryss persille over og server.

 


place
Østfold

Rettens opphav

Denne oppskriften er sendt inn av Ytre Hobøl Bygdekvinnelag.