close
search
close

Logg inn


Glemt passord? Personvern

Registrer deg

Ved å registrere deg får du tilgang til dine favorittoppskrifter uavhengig av hvilken enhet du bruker


Fiskekaker i skål

Fiskekaker

Gode fiskekaker av kokt fisk.

  • local_offer Middagsretter
  • local_dining Middels
  • timer 40 minutter
  • location_on Nordland
  • favorite_border
    Lagre som favoritt

Ingredienser

  • 1 stk tallerken med renset kokt fisk
  • 2 stk poteter
  • 4 stk kavringer
  • 2 stk egg
  • 50 g hvetemel
  • 50 g potetmel
  • 2 dl fløtemelk
  • 14 stk løk, revet
  • 1 ts salt
  • 1 ts pepper

Fremgangsmåte

  1. Mal fisk, poteter og kavringer en gang på kjøttkvern. Bland i revet løk, potetmel, salt og pepper.
  2. Spe med sammenpisket egg og fløtemelk.
  3. Stek flate kaker pent brune i smør i stekepanne.

Server med brunet smør, nykokte poteter og revne gulrøtter.


place
Nordland

Rettens opphav

Denne oppskriften er hentet fra boka "Tradisjonsmat fra Nordland" som ble utgitt av Nordland Bygdekvinnelag i 2010. Oppskriften er fra Buksnes og Hol.