Hveteboller
- Løs opp gjæren i litt av melken. Tilsett resten av melken, mel, egg, sukker, kardemomme, bakepulver og margarin. Elt i kjøkkenmaskin til en jevn deig. Hev til dobbelt størrelse.
- Sett ovnen på 225 grader.
- Trill ut deigen til boller. Etterhev disse på en bakeplate i cirka 30 minutter.
- Pensle bollene med sammenpisket egg. Stek midt i ovnen i cirka 12 minutter.
Mandelmasse
- Bland mandler, melis og eggehvite sammen til en jevn masse.
Montering
- Skjær et lite lokk i bollene og hul ut innmaten av bollene. Fordel dette på en stekeplate og stek i ovnen til det er lysebrunt.
- Pisk krem av fløte sammen med vaniljesukker og sukker.
- Bland 2/3 av kremen med mandelmassen og «bolleinnmaten». Fyll dette tilbake i bollene. Legg resten av krem på toppen, og legg på lokket. Strø melis over.