close
search
close

Logg inn


Glemt passord? Personvern

Registrer deg

Ved å registrere deg får du tilgang til dine favorittoppskrifter uavhengig av hvilken enhet du bruker


Gryte som damper

Elg i kål

Spennende alternativ til fårikål.

  • local_offer Middagsretter
  • local_dining Lett
  • timer 1 timer
  • location_on Vestfold
  • favorite_border
    Lagre som favoritt

Ingredienser

  • 1 stk kål
  • 1 kg elgkjøtt
  • 1 l vann

Fremgangsmåte

  1. Skjær opp kål i strimler og kjøttet i passe serveringsbiter.
  2. Legg kjøtt og kål lagvis i en kjele og hell vann over. Kok opp og la det trekke til kjøttet er mørt.

 


place
Vestfold

Rettens opphav

Denne oppskrifta er sendt inn av Vivestad Bygdekvinnelag. De skriver at det er stor tradisjon på elgjakt i Vivestad, derfor valgte vi å lage noe med elgkjøtt. Det er flere damer fra laget som også er jegere.