Bringebærfromasj

bringebærfromasj

Bringebærfromasj

Enkel og frisk dessert med bringebær.

Desserter

Lett

30minutter

Rogaland

Lagre som favoritt

Ingredienser

  • 5 dl kremfløte
  • 2 stk pakker bringebærgele
  • 3 ts melis
  • 600 g bringebær

Fremgangsmåte

  1. Pisk kremfløte med melis.
  2. Lag bringebærgele, men bruk bare 2,5 dl vann per pakke. Avkjøl geleen og bland i kremen.
  3. Vend bærene inn kremen, og vend til blandingen stivner litt slik at bærene ikke synker ned på bunnen.
  4. Ha kremen i en serveringsskål og la det stå kaldt over natten.

Rettens opphav

Oppskrifta ble sendt inn av Randaberg Bygdekvinnelag til Norges Bygdekvinnelags oppskriftstafett i 2012.