close
search
close

Logg inn


Glemt passord?

Registrer deg

Ved å registrere deg får du tilgang til dine favorittoppskrifter uavhengig av hvilken enhet du bruker


blomkålkaker på tallerken

Blomkålkaker

Gode blomkålkaker til forrett eller som tilbehør til middagen.

  • local_offer Middagsretter
  • local_dining Lett
  • timer 40 minutter
  • location_on Oslo og Akershus
  • favorite_border
    Lagre som favoritt

Ingredienser

  • 1 kg blomkål
  • 5 dl melk
  • 2 stk egg
  • 1 dl hvetemel
  • 1 ts salt og pepper

Fremgangsmåte

  1. Kok blomkålen til den er mør, og mos den.
  2. Bland inn melk, egg, mel, salt og pepper.
  3. Form til kaker. Stek kakene i litt smør i stekepanne.

place
Oslo og Akershus

Rettens opphav

Denne oppskriften ble sendt inn av Mette-Line Hauglid til Norges Bygdekvinnelags oppskriftstafett i 2012.