Ha først rundt fire desiliter kaldt vann i bunnen av gryta. Ha deretter i reinkjøttet. Fyll på mer vann til det dekker kjøttet. Bland deretter i hvetemel. Så kan du skru på varmen.
Rør hele tiden i gryta helt til det koker opp, for å hindre at hvetemelet synker ned og blandingen skiller seg. La det småkoke mens du skreller poteter og gulrøtter. Ha så disse oppi.
Så skaver du goastebuoidi (tørket reinfett) og har i biđusen. Hvis du bruker tørkede bein, koker du disse sammen med kjøttet fra starten av.
Det er først etter at du har tilsatt tørket reinfett og bein, du kan salte. Dette fordi reinfettet og beina kan være salte. Smak deg fram.
Biđusen er ferdig når potetene er kokt, reinskav trenger ikke å koke så lenge.
Biđus kan serveres med brød eller flatbrød.
Tips: Reinskav kan kjøpes frossent i gode dagligvarebutikker over hele landet. Reinfett og reinbein kan være vanskelig å få tak i i vanlig handel. Som et alternativ for å sette smak på retten, kan du enten bruke løk som tilsettes sammen med potet og gulrot, eller du kan lage en brun jevning av smør og mel som tilsettes gryta.