- Gni de kokte eggeplommene godt ut med en gaffel eller baksiden av en skje. Rør disse sammen med de rå eggeplommene, tilsett sukkeret og pisk eggedosis.
- Rør inn romtemperert smør vekselvis med melet. Melmengden må reguleres ut fra størrelsen på eggeplommene.
- Elt deien jevn, men ikke arbeid med den for mye. Dekk med plast og la den stå kaldt i minst en time.
- Forvarm ovnen til 175 grader.
- Trill deigen til pølser, tynne som en lillefinger. Del pølsene i ca. 12 centimeter lange biter og form disse til små kranser. Sett kransene på en bakepapirkledd stekeplate, pensle med sammenvispet eggehvite og strø med perlesukker.
- Stek kakene på midterste rille i cirka 10 minutter, til de er lysegule og gjennomstekte.
- Avkjøl litt på brettet før de løftes forsiktig over på en rist for videre avkjøling.
1 porsjon gir cirka 80 kaker.