close
search
close

Logg inn


Glemt passord? Personvern

Registrer deg

Ved å registrere deg får du tilgang til dine favorittoppskrifter uavhengig av hvilken enhet du bruker


kjøkkenutstyr

Benløse fugler

Tradisjonsrik middagsrett fra Hærland.

  • local_offer Middagsretter
  • local_dining Lett
  • timer 30 minutter
  • location_on Østfold
  • favorite_border
    Lagre som favoritt

Ingredienser

  • 250 g indrefilet av svin, i strimler
  • 500 g medisterdeig
  • 1 stk løk, finhakket
  • 0 ukjent spekk i tynne strimler
  • 1 stk knivsodd ingefær
  • 1 stk knivsodd nellik
  • 12 ts salt
  • 12 ts pepper

Fremgangsmåte

  1. Bre medisterdeigen utover en vætet fjøl, og del den opp i firkanter.
  2. Legg på strimler av indrefilet, spekk, løk og krydder. Glatt deigen til rundt så fyllet blir dekket.
  3. Rundstek fuglene og la de trekke i kraft til de er gjennomkokte.

 


place
Østfold

Rettens opphav

Benløse fugler er en tradisjonsrik middagsrett som har vært i bruk flere steder i landet. Denne oppskriften er sendt inn av Hærland Bygdekvinnelag.