close
search
close

Logg inn


Glemt passord? Personvern

Registrer deg

Ved å registrere deg får du tilgang til dine favorittoppskrifter uavhengig av hvilken enhet du bruker


bladkrans

Annas Bladkrans

Denne oppskriften har vi fått av Inger Ann, og bladkransen har hun laget mange ganger. Vi kan underskrive på at den er ordentlig god, og blant gjestene på Bryggerhuset er den kjempepopulær.

kringler
  • local_offer Kaker
  • local_dining Lett
  • timer 20 minutter
  • location_on Oslo og Akershus
  • favorite_border
    Lagre som favoritt

Ingredienser

Fremgangsmåte

Smelt 150 gr. smør

Ha i 3,5 dl. Melk . Dette varmes til 37gr.

Løs opp en pakke gjær

Bland inn 100 gr.sukker

Elt inn 500 gr. Hvetemel og ½ tsk.kardemomme

Heves min.20 min til dobbel størrelse

Utbaking: Form deigen til et rektangel. Ha i fyll. En blanding av smør, sukker og kanel eller vaniljekrem. Eplemos med kanel er også godt. Rull sammen deigen. Sett den i ring. Klipp blader i deigen. Legg bladene ut til siden

Sett til etterhev. Når kringlen har fått dobbel størrelse kan den stekes

180 gr. I minst 20 min.

Lykke til !! Hilsen Inger Ann


place
Oslo og Akershus

Rettens opphav