close
search
close

Logg inn


Glemt passord? Personvern

Registrer deg

Ved å registrere deg får du tilgang til dine favorittoppskrifter uavhengig av hvilken enhet du bruker


agurksalat i skål

Agurksalat

Kjempegodt tilbehør til fisk.

  • local_offer Tilbehør
  • local_dining Lett
  • timer 10 minutter
  • location_on Vestfold
  • favorite_border
    Lagre som favoritt

Ingredienser

  • 1 stk slangeagurk
  • 2 ss vann
  • 2 ss eddik (7%)
  • 1 ss sukker
  • 12 ts salt
  • 12 ts malt pepper

Fremgangsmåte

  1. Bland sammen vann, eddik, sukker salt og pepper.
  2. Skjær agurk med ostehøvel eller mandolin, og legg skivene i laken.

Agurksalaten er god om den får stå litt før servering. Frisk, finhakket dill smaker også godt i.


place
Vestfold

Rettens opphav

Agurker har vært dyrket i Norge siden 1600-tallet. Agurksalat er klassisk tilbehør til fiskeretter.