close
search
close

Logg inn


Glemt passord? Personvern

Registrer deg

Ved å registrere deg får du tilgang til dine favorittoppskrifter uavhengig av hvilken enhet du bruker


sauer på beite

Bruk av innhold, ansvar og debattregler

Bidra til at Norsk tradisjonsmat blir en god arena for matinteresserte.

Når du bruker norsktradisjonsmat.no og innholdet på siden godtar du vilkårene under.

Bruk av innhold

Innholdet på norsktradisjonsmat.no er underlagt opphavsrettsbeskyttelse.

Oppskrifter fra sidene våre kan brukes vederlagsfritt, men med henvisning til norsktradisjonsmat.no og lenke til oppskriften

Artikler under Tradisjonsmatskolen kan siteres, med henvisning til norsktradisjonsmat.no og lenke til artikkelen. Artiklene kan ikke gjengis i sin helhet uten avtale med Norges Bygdekvinnelag.

Det er ikke tillatt å kopiere eller bruke bilder og videoer fra norsktradisjonsmat.no uten tillatelse fra Norges Bygdekvinnelag.

Om du har spørsmål rundt bruk av bilder og annet innhold på norsktradisjonsmat.no – ta kontakt på post@norsktradisjonsmat.no.

Ansvarserklæring

Vi forsøker til enhver tid å holde innholdet på norsktradisjonsmat.no så oppdatert og korrekt som mulig. Det kan allikevel skje at informasjon på sidene er ufullstendig eller ikke oppdatert.

Enhver bruk av innholdet på norsktradisjonsmat.no skjer på eget ansvar. Norges Bygdekvinnelag, som eier av norsktradisjonsmat.no, påtar seg ikke noe ansvar for tap eller skade av noen art som måtte oppstå som følge av bruk av innholdet.