Landsdekkende
- Norsk mat. Tradisjoner og gamle matretter – Norges Bygdekvinnelag (1994). Utgitt på Landbruksforlaget. Revisjon av «Norsk mat» (1965). Redaktør Kari Aakerholt.
Akershus
- Mattradisjoner fra Akershus – Akershus Bygdekvinnelag (1998). Mona Cappelen, Eva Haug, Elin Bjørge Løken (redaksjon).
Aust-Agder
- Gårdsmat fra bakerovn – hefte fra Aust-Agder Bygdekvinnelag (1999)
- Gamle matoppskrifter og matskikkar frå Valle – hefte fra Valle Bygdekvinnelag.
- Tradisjonsmat frå Valle – Valle Bygdekvinnelag (2006).
Buskerud
- Tradisjonskost fra Ringerike – Buskerud Bygdekvinnelag (1996). Red. Kari Bøhn, Anne H. Gylseth, Else Hval, Bjørg Opdal, Gerd Strande
- Hallingkost og gamle skikkar frå Ål – Ål Bygdekvinnelag (1989).
Hedmark
- Hårdaskost og hærdasmat. Gamle matretter fra Hedmark – Hedmark Bygdekvinnelag (1980). Kari Gjestvang, Eva Glorvigen, Brynhild Lervang, Katrine Nybø, Arve Stensrud (redaksjonskomité).
- Tradisjonsmat – Trysil Bygdekvinnelag (2015). Utgitt av Trysil-forlaget. Redaktør Sigrid Vaagen Bryn.
- Rabarbraoppskrifter – hefte fra Hodalen Bygdekvinnelag (2001).
- Gamle og nye matoppskrifter fra Narbuvoll og Tufsingdalen – hefte fra Tufsingdalen Bygdekvinnelag.
- Rendalskost – Ytre Rendal Bygdekvinnelag.
Nordland
- Tradisjonsmat fra Nordland – Nordland Bygdekvinnelag (2010).
Oppland
- Matoppskrifter og skikker frå «gammeldågå» i Gausdal – hefte fra Østre Gausdal søre Bygdekvinnelag.
- Gode supper fra Toten – hefte fra Kolbu Bygdekvinnelag og Østre Toten Bygdekvinnelag (1991).
- Gamle og nye dessertoppskrifter fra Østre Toten Bygdekvinnelag – Østre Toten Bygdekvinnelag (2012).
- Gamle matoppskrifter frå Vågå – hefte utgitt av Vågå Bygdekvinnelag (1978).
Nord-Trøndelag
- Namdalskost – tradisjonsmat inn i ei ny tid – Ranum Bygdekvinnelag og Olav Duun videregående skole (2006). Red. Fred Strømme og Dagfinn Johansen
Rogaland
- Et – på kjøkkenet i Rogaland – Wigestrand (2002). Samarbeid mellom Rogaland Bygdekvinnelag, Rogaland Landbruksselskap, Gladmat, Jærmuseet, Karmsund folkemuseum, Dalane folkemuseum og Ryfylkemuseet.
Sogn og Fjordane
- Alle tiders fjordamat – til høgtider og merkedagar – Åse Kongsvik og Kari Støfringsdal (2002). Utgitt av Sogn og Fjordane Bygdekvinnelag på Selja Forlag.
- Fjordamat – Åse Kongsvik og Kari Støfringsdal (2008). Utgitt av Sogn og Fjordane Bygdekvinnelag på Selja Forlag.
- Kling og mölsa, flåt og brim. Skrifter frå Lærdal og Borgund – Lærdal og Borgund Bygdekvinnelag (1991).
Sør-Trøndelag
- Det smaker av tradisjon – Siv Randi Kolstad (2006). Gitt ut i samarbeid med Sør-Trøndelag Bygdekvinnelag på Tun Forlag.
- Mat og skikkar i høgtid og kvardag i Orkdal – Orkland Bygdekvinnelag (2000)
- Tradisjonsmat i Rennebu – Rennebu Bygdekvinnelag. Ny utgåve med tillegg (2004).
Telemark
- Jordeple og søteple – oppskrifter og tradisjonsstoff – Telemark Bygdekvinnelag (2011).
- Mat frå Telemark – Telemark Bygdekvinnelag (1994). Redaktør Bo Lilledal Andersen.
- Oppskrifter med kinnemjølk/saup – hefte fra Kviteseid Bygdekvinnelag (1997).
Vest-Agder
- Matminner frå Grindheim – Grindheim Bygdekvinnelag (2017).
Vestfold
- Fra Vestfolds spiskammers – Vestfold Bygdekvinnelag (1997). Redaktør Kirsti Dragsund.
- Oppskrifter, kvitfisk – hefte fra Hof og Vassås Bygdekvinnelag.
- Godt drikke – Vestfold Bygdekvinnelag (2006).
Østfold
- Drikke fra Østfold. Tradisjoner, oppskrifter og viser – Østfold Bygdekvinnelag (2007).
- Fra Oldemors kjøkken. Mat og tradisjoner fra Østfold – Østfold Bygdekvinnelag (1998). Astrid Kordahl Mikkelsen, Lillian Ørka (redaksjon).
- Kom og spis! Oppskrifter og tradisjoner fra Spydeberg – Spydeberg Bygdekvinnelag (2005).
- Oppskrifter og råd i krisetider. Minner fra tiden 1940-45 – Østfold Bygdekvinnelag (1989).
- Øllebrød og hytteklædd. Oppskrifter fra før fryseboksens tid – Askim Bygdekvinnelag.
Om du har spørsmål til noen av bøkene, ta kontakt på post@norsktradisjonsmat.no.