Rotgrønnsakspuré

grønnsakspure i bolle

Rotgrønnsakspuré

Allsidig tilbehør til middagen.

Tilbehør

Lett

25minutter

Oslo og Akershus

Lagre som favoritt

Ingredienser

  • 3 stk søtpoteter
  • 2 stk persillerøtter
  • 2 stk pastinakk
  • 3 stk gulrøtter
  • 4 stk poteter
  • 1.5 dl creme fraiche
  • 0.5 dl matfløte
  • 1 ss smør

Fremgangsmåte

  1. Skrell og del opp grønnsakene. Kok de møre i vann.
  2. Mos grønnsakene for hånd eller med stavmikser og bland i de øvrige ingrediensene. Smak til med krydder.

Rettens opphav

Denne oppskriften ble sendt inn av Kråkstad Bygdekvinnelag til Norges Bygdekvinnelags oppskriftstafett i 2012.