
Kokosmakroner
En av de klassiske "syv sortene" til jul - men gode hele året!
Kaker
Lett
25minutter
Oslo og Akershus
Lagre som favoritt
Ingredienser
- 4 stk eggehviter
- 2 dl sukker
- 5 dl kokosmasse
Fremgangsmåte
- Sett ovnen på 180 grader.
- Lag røren i en kjele. Visp først eggehvitene lett, bland deretter inn sukker og kokosmasse.
- Sett kjelen på middels varme og rør godt til massen blir seig og blank.
- Bruk to teskjeer til å legge deigen i små topper på en smurt eller bakepapirkledd stekeplate.
- Stek midt i ovnen i cirka 12 minutter til de har fått en gylden farge.
1 porsjon gir cirka 25 kokosmakroner. Eggeplommene som blir til overs kan du for eksempel bruke til å lage eggeplommekaker (åpner i ny fane).
Rettens opphav
Denne oppskriften ble sendt inn av Vestby Bygdekvinnelag til Norges Bygdekvinnelags oppskriftstafett i 2012.
Se også

array(3) { ["acf_fc_layout"]=> string(16) "related_articles" ["title"]=> string(8) "Se også" ["ids"]=> array(3) { [0]=> array(1) { ["id"]=> int(785) } [1]=> array(1) { ["id"]=> int(996) } [2]=> array(1) { ["id"]=> int(787) } } }