close
search
close

Logg inn


Glemt passord?

Registrer deg

Ved å registrere deg får du tilgang til dine favorittoppskrifter uavhengig av hvilken enhet du bruker


lapper på tallerken

Eidsberglefsa

Smaker nydelig med ost, syltetøy eller tyttebærkrem.

  • local_offer Brødmat/Bakverk
  • local_dining Lett
  • timer 30 minutter
  • location_on Østfold
  • favorite_border
    Lagre som favoritt

Ingredienser

  • 2 stk egg
  • 1 dl sukker
  • 312 dl hvetemel
  • 1 ts natron
  • 3 dl kefir

Fremgangsmåte

  1. Pisk egg og sukker sammen til det er lett skummende, men ikke så lenge at det blir eggedosis.
  2. Ha i hvetemel, natron og kefir. La deigen svelle en stund.
  3. Tømmes rett på takka, til lapper på størrelse med en skål.

Serveres med ost, syltetøy eller aller best; tyttebærkrem!


place
Østfold

Rettens opphav

Denne oppskriften er sendt inn av Hærland Bygdekvinnelag.