-
Tradisjonsmatskolen
Slik lager du en lekker og saftig bladkrans
Bladkrans er et smykke på festbordet. Laila Strand Bugge i Stokke Bygdekvinnelag viser hvordan du lager den.
-
Oppskrift
Eplerundstykker
Saftige, deilige rundstykker laget med høstens norske epler.
Lett
20minutter
-
Oppskrift
Eplestrudel
Oppskrift på deilig butterdeigskake laget med eplemos og epleskiver. Serveres med vispet krem eller iskrem.
Lett
20minutter
-
Tradisjonsmatskolen
Slik baker du deilig bakerovnsbrød i vedfyrt ovn
Brød stekt i vedfyrt ovn er saftig, med en god tykk skorpe. Fyllet i brødet er deilig mykt. Her er oppskriften på hvordan bake nydelige brød i vedfyrt ovn.
-
Oppskrift
Fylt potetrull med kjøtt
Oppskrift på en deilig, fylt potetrull med kjøtt, hvitløk og krydder etter ønske.
Lett
20minutter
-
Oppskrift
Pizza med elghakk og epler
En deilig og saftig, hjemmelaget pizza med elghakk og epler.
Lett
20minutter