Søkeresultater
-
Ukens meny
Tips til tradisjonsmat i sommer
I juli bugner det av herlig frukt og grønnsaker. I tradisjonsmaten vår finner vi mange oppskrifter som nytter markens grøde på gode måter.
-
Oppskrift
Potet- og gulrotgrateng
Deilig vegetarrett med sommerens grønnsaker.
Lett
80minutter
-
Ukens meny
Velsmakende menyforslag til uke 26-27
Vi omfavner junidagene med alt naturen gir oss. Her er retter med jordbær, friske urter fra hagen og nypotet.
-
Oppskrift
Råsaft av rabarbra og jordbær samt syltetøy.
Farmors deilige, friske saft som smaker av norsk sommer. Saftrestene lager vi syltetøy av.
Drikke
Lett
20minutter
Drikke
-
Artikler
Vilt deilig mat fra naturen
Beitedyra leter fram de mest velsmakende og næringsrike urter og blomster vi har i naturen. Kan vi mennesker lage mat av de samme plantene? Helt klart!
-
Oppskrift
Potetkarbonader
Vegetar-karbonade fra Telemark.
Middagsretter
Lett
20minutter
Middagsretter